Toimitusehdot

Tuotetiedot ja -hinnat

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja hintoihin lisätään ALV 24 %. Kaikki tuotetiedot (nimet, kuvaukset, kuvat) tarjotaan sellaisenaan, emmekä vastaa tuotetiedoissa esiintyvistä virheistä. Emme vastaa myöskään hinnoissa esiintyvistä virheistä. Mikäli havaitsemme hintavirheen tilauksen yhteydessä, ilmoitamme siitä välittömästi tilaajalle. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei jostain syystä ole saatavilla, voimme vaihtaa sen vastaavaan korvaavaan tuotteeseen.

Tarjouspyyntö

Verkkokaupan ulkopuolella olevista tuotteista on mahdollisuus jättää tarjouspyyntö. Mikäli kyseessä on suurempi määrä tuotteita olemme kiinnostuneita antamaan kokonaistarjouksen. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tuotetta valikoimastamme, ota yhteys sales@new.geofix.fi

Maksutavat

Tällä hetkellä maksaminen tapahtuu laskulla. Uusien asiakkaiden kohdalla lähetämme tuotteet vasta kun laskun suoritus näkyy tilillämme. Lasku lähetään erikseen asiakkaan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

Toimitus ja toimituskulut

Ostosten ylittäessä 100€ toimitamme tuotteet veloituksetta. Valitse tällöin toimituskuluksi maksuton toimitus. Tuotteiden toimituskulu on mainittu verkkokaupassa toimituksen yhteydessä (+ ALV 24%). Toimituskulu lasketaan automaattisesti tilaukseen mukaan, kun siirryt ostoskorisivulta tilaukseen. Varastotuotteet toimitetaan samana tai seuraavana työpäivänä siitä kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kertatoimituksena, ts. mikäli jokin tilauksen tuote ei ole heti saatavilla, lähetetään kaikki tuotteet vasta, kun puuttuva tuote on mahdollista lähettää. Toimituskulu ei sisällä toimitusta esim. saaripaikkoihin tai muille normaalin posti- ja jakelulogistiikan ulkopuolella oleville alueille.

Pienikokoiset tuotteet toimitamme pääsääntöisesti Postipakettina (Economy 16 -palveluna). Ilmoitattehan tilauksen lisätiedoissa jos haluatte Postin toimituksen perille jaettuna Posti Express 14 palveluna (Postin palvelu tarjolla vain yrityksille). Isompien toimitusten (lavatavara) kohdalla toimitamme tuotteet suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen klo 8-16 välisenä aikana. Mikäli tilauksesi sisältää ns. suurikokoisia tai raskaita tuotteita, otamme aina erikseen yhteyttä ja kerromme milloin toimitus tapahtuu. Voit myös tilausta tehdessäsi antaa toivotun toimituspäivän. Asiakkaan on huolehdittava siitä, että joku on tuotteiden saapuessa paikalla tarkastamassa ja kuittaamassa toimituksen. Tuotteet puretaan aina auton välittömään läheisyyteen, joka määräytyy kuorma-autokelpoisen tien mukaan. Toimitus ei koskaan sisällä asennusta.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, palautuvat tavarat varastoomme, jolloin aiheutuneet kulut veloitetaan asiakkaalta. Tällöin loppuosa kauppasummasta palautetaan asiakkaalle.

Toimituksen mukana seuraa rahtikirja tai lähete. Asiakkaan tulee tavaraa vastaanottaessaan tarkistaa, että toimitus on lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Säästä aina lähete.

Mikäli tuotteissa tai toimituksessa on ongelmia, kirjaa rahtikirjaan/lähetteeseen selkeästi tieto mahdollisista virheistä. Ota sen jälkeen viipymättä yhteyttä meihin joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Huomaa, että ilman mitään merkintää rahtikirjassa/lähetteessä, jää vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, asiakkaalle.

Palautusoikeus

Viallisten tuotteiden korvaus- tai palautuskustannuksista vastaa tavarantoimittaja. Näissä tapauksissa ota heti virheen havaittuasi yhteyttä meihin. Tuotteen tulee olla palautettaessa sen alkuperäispakkauksessa, joten säilytä pakkaus ja sen sisältö huolellisesti.

Takuu

Kaikilla tuotteilla on normaalit valmistajien myöntämät takuut.

Jäikö kysyttävää?

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai ongelmia ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse sales@geofix.fi